
Geräte und Zubehör
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
728.2 kcal /
3058.5 kJ
Protein
48.1 g
Fett
60.1 g
Kohlenhydrate
0.7 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
34.8 g
Natrium
1243.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Sous vide (TM5) with blade cover
6 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland