Kompatible Versionen
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3467 kJ / 825 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Kohlenhydrate
- 31.4 g
- Fett
- 45.5 g
- Ballaststoff
- 9.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29hod. 45min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min