Kompatible Versionen
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3467 kJ / 825 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Kohlenhydrate
- 31.4 g
- Fett
- 45.5 g
- Ballaststoff
- 9.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Inside-out chicken parmigiana
1 Std. 30 Min
Béarnaise sauce
10min
Béarnaise sauce
20 min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Scallops with pea purée
25min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min