Geräte und Zubehör
Mushroom sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
salted butter40 g
-
eschalots cut into halves3
-
white wine50 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into slices250 g
-
fresh portobello mushrooms cut into slices150 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh chives finely chopped10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Total recipe
Natrium
987 mg
Protein
16.4 g
Kalorien
5328.7 kJ /
1184.2 kcal
Fett
124.6 g
Ballaststoff
8 g
Gesättigte Fettsäuren
80.3 g
Kohlenhydrate
17.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on: Mushrooms
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Mashed potatoes
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Steamed rice
25 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Peppercorn sauce
20 min
Mashed potatoes for two
30 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Diane sauce
20 min