
Geräte und Zubehör
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Cauliflower purée
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter50 g
-
quark (see Tips)70 g
-
sea salt to taste (see Tips)
-
ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
-
sourdough bread torn into pieces130 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips)2 tsp
-
sea salt (see Tips)¼ tsp
-
spelt flour for coating2 - 3 tbsp
-
egg1
-
lamb cutlets8
-
olive oil for shallow frying4 - 5 tbsp
-
spinach pesto to serve (see Tips)
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
495.9 kcal /
2082.6 kJ
Protein
23.5 g
Fett
33.6 g
Kohlenhydrate
23 g
Ballaststoff
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wholefood child
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland