Kompatible Versionen
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 33.6 g
- Ballaststoff
- 5.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pork meatballs with couscous
50 Min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Cauliflower mash
25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Parsnip and bean mash
25min
Scallops with pea purée
25min
Poached eggs with hollandaise
40 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min