Kompatible Versionen
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pocket roast
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 60 g dry white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 400 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
Seeded mustard sauce
- 30 g butter, softened
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tbsp plain flour
- 2 tsp wholegrain mustard
- 70 g milk
Carrot, pumpkin and ginger purée
- 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled
- ½ orange, zest only, no white pith
- 50 g brown onion, cut into halves
- 150 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 80 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g fresh green beans, ends trimmed
- 20 g unsalted butter
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3355.7 kJ / 802 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Kohlenhydrate
- 40.8 g
- Fett
- 40.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 18.6 g
- Ballaststoff
- 7.8 g
- Natrium
- 1278 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken cacciatore
50min
Beef Stroganoff
1h
Quiche Lorraine
45min
Beef Burgundy
1h 45min
Sicilian prawn salad
40min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Veal involtini
35min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Pork fillet with mustard
35min