Geräte und Zubehör
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (optional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16 g
Kalorien
1832 kJ /
438 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
2.5 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Rice Wine Chicken
30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min