Geräte und Zubehör
Braised Chicken with Chestnuts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
vegetable oil10 g
-
star anise2
-
ground Sichuan pepper (optional) (see tip)1 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)500 g
-
cooked chestnuts, peeled300 g
-
dark soy sauce10 g
-
light soy sauce30 g
-
granulated sugar10 g
-
water200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
spring onions cut in pieces (4 cm), for garnishing2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
28 g
Kalorien
625 kJ /
149 kcal
Fett
15 g
Kohlenhydrate
39.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese new year
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Braised pork belly
55 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Steamed Fish
30 Min