Vietnamese Beef Pho

Vietnamese Beef Pho

4.5 42 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portions

Zutaten

  • beef bones cut in pieces (see Tips)
    450 g
  • water
    1400 g
  • onion halved
    1
  • fresh root ginger peeled and sliced
    6 cm
  • fresh lemon grass white part only, halved
    1 stalk
  • star anise
    2
  • cinnamon stick
    1
  • mixed peppercorns
    1 tsp
  • cloves
    3
  • coriander seeds
    1 tsp
  • dried fennel seeds
    1 tsp
  • fish sauce
    80 g
  • soy sauce
    50 g
  • lime juice (approx. 1 lime)
    2 Tbsp
  • fine sea salt to taste
    ¼ tsp
  • ground white pepper to taste
    2 pinches
  • flat rice noodles (approx. 6 mm wide)
    300 - 350 g
  • beef fillet steak partially frozen, thinly sliced (approx. 3 mm thick)
    300 - 350 g
  • spring onions thinly sliced diagonally, to serve
    2 - 3
  • fresh coriander leaves only, to serve
    8 - 10 sprigs
  • fresh mint leaves only, to serve
    6 - 8 sprigs
  • fresh Thai basil leaves only, to serve
    2 sprigs
  • fresh bean sprouts to serve
    100 g
  • long red chilli deseeded if preferred and finely sliced, to serve
    1
  • limes cut in cheeks, to serve
    1 - 2

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 281 kcal / 1181 kJ
Protein 26 g
Fett 10 g
Kohlenhydrate 17 g
Ballaststoff 6.8 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen