Geräte und Zubehör
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
water1440 g
-
short grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (optional) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (approx. 170 g)10 - 12
-
300 g fresh mussels, scrubbed and debeardedfresh clams shells scrubbed300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
60 g rice winesake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil2 tsp
-
miso paste (see tip)80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (optional) cubed (1.5 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
30 g
Kalorien
2015 kJ /
478 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Crêpes with herbs
1 Std.
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Soy bolognese
40 Min