Geräte und Zubehör
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 stuks
Zutaten
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
4 g
Kalorien
663 kJ /
158 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Brownie koekjes
1 Std. 35 Min