Geräte und Zubehör
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
8 porties
Zutaten
Witte chocoladecreme
-
rijstmelk chocolade wit, in stukken160 g
-
havermoutdrank ongezoet200 g
-
agar-agar1 zakje
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
sojaroom koud300 g
Mangosaus en afwerking
-
rijpe mango in stukken350 g
-
mango-sinaas smoothie100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
cacao nibs als afwerking (optioneel)
-
verse muntblaadjes als afwerking (optioneel)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
2 g
Kalorien
976 kJ /
233 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
2.7 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Profiteroles
2 Std.
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Pâté in korst
10 Std.
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Paprika's in zoetzure saus
30 Min