Geräte und Zubehör
Profiteroles
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
18 stuks
Zutaten
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
5 g
Kalorien
1075 kJ /
257 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Minestrone
45 Min
Soezendeeg
2 Std.
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Vanilleroomijs
12 Std.