Geräte und Zubehör
Profiteroles
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
18 stuks
Zutaten
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
5 g
Kalorien
1075 kJ /
257 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Soezendeeg
2 Std.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Citrus lekkernij
50 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min