Geräte und Zubehör
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Zubereitung 30 Min
Gesamt 6 Std.
10 porties
Zutaten
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (optional)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
54.4 mg
Protein
4.1 g
Kalorien
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Fett
19.1 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Kohlenhydrate
45.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Geklopt eiwit
5 Min
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Lemon curd
20 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Witte chocolade en amandel brownies
1 Std.
Koffiedessert
15 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min