Geräte und Zubehör
Kerstman macarons
Zubereitung 1 Std. 10 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
40 stuks
Zutaten
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
6.7 mg
Protein
1 g
Kalorien
276 kJ /
66 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Amandel Spritz-koekjes
1 Std.