Pește și cartofi cu sos de roșii

Pește și cartofi cu sos de roșii

4.4 9 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 porții

Zutaten

  • cartofi tăiați cuburi (3-4 cm)
    800 g
  • ulei de măsline plus pentru uns
    30
  • rondele de merluciu (120-200 g fiecare)
    6
    6 fileuri de pește alb, cu sau fără piele, (orice tip de pește alb, 120-200 g fiecare)
  • sare plus după gust
    2 lingurițe
  • ceapă tăiată jumătăți
    150 g
  • cățel de usturoi
    1
  • morcovi tăiați bucăți
    100 g
  • vin alb (optional)
    50 g
  • roșii tăiate bucăți
    400 g
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • apă
    100 g

Nährwerte pro 1 porție

Kalorien 302 kcal / 1269 kJ
Protein 33 g
Fett 7 g
Kohlenhydrate 25 g
Ballaststoff 3.4 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen