Geräte und Zubehör
Tomatenmannetjes
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
courgette fijngesneden (0.5-1 cm)70 g
-
basmati rijst80 g
-
tomaten (Ø min. 5-6 cm )4
-
extra vergine olijfolie15 g
-
balsamicoazijn1 el
-
fijn zout1 - 2 snuifjes
-
20 g Emmental, in blokjes (1 cm)Parmezaanse kaas in schilfers20 g
-
tonijn in olie (uit blik) goed uitgelekt60 g
-
groene olijven, ontpit2
-
smeltkaas plakje1
-
verse basilicumbladeren gewassen en gedroogd4 - 5
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9.6 g
Kalorien
820 kJ /
196 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoff
2.4 g
Kohlenhydrate
20.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Sunrise smoothie
10 Min
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Amandelverslaving
1 Std.
Pekingeend
45 Min
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min