Geräte und Zubehör
Gevulde veggieslakken
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
10 stuks
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
5 g
Kalorien
243 kJ /
58 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Garnituur van courgette
30 Min