Geräte und Zubehör
Pecan Pie Tarts
Zubereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
20 pieces
Zutaten
Pastry
-
pastry flour5 oz
-
baking powder½ tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled, cut into pieces, plus extra to grease2 ½ oz
-
confectioners sugar1 oz
-
egg yolks from large eggs2
-
whole milk chilled1 tbsp
Filling
-
pecan halves7 oz
-
soft dark brown sugar2 oz
-
unsalted butter room temperature2 oz
-
maple syrup4 oz
-
large eggs2
-
2 - 3 tbsp apricot jellyapple jelly (optional)2 - 3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
2 g
Kalorien
778 kJ /
186 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Feasts
28 Rezepte
USA
USA
Holiday Feast
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Pie Crust
5 Min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 Std. 20 Min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 Std. 15 Min
Lemon Snaps
2 Std. 40 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Blueberry and Lemon Mascarpone Dessert Pizza
1 Std. 25 Min
Two Crust Pie Pastry
13 Std. 50 Min
Crinkle Cookies
1 Std.
Garlic Pull-Apart Knots
1 Std. 55 Min
Crème Fraîche Apple Pie
2 Std.
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 Std.
Homemade Pie Crust
1 Std. 30 Min