
Geräte und Zubehör
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 35 Min
10 portions
Zutaten
Pie Dough
-
all-purpose flour7 ½ oz
-
unsalted butter diced, chilled5 oz
-
sugar1 ½ tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ice water3 tbsp
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
sugar2 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Pie Filling
-
pecan halves10 oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
bourbon2 oz
-
large eggs divided5
-
sugar4 oz
-
brown sugar4 oz
-
corn syrup (see Tip)4 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt⅛ tsp
Bourbon Caramel Sauce
-
sugar8 ½ oz
-
heavy whipping cream divided6 oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter one piece (see Tip)1 oz
-
bourbon2 tbsp
-
vinegar1 tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
816 kcal /
3414.1 kJ
Protein
9.7 g
Fett
51.1 g
Kohlenhydrate
80.7 g
Ballaststoff
4.1 g
Gesättigte Fettsäuren
19.9 g
Natrium
174 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

No Fail Thanksgiving
10 Rezepte
USA
USA

Texas Road Trip
19 Rezepte
USA
USA