Geräte und Zubehör
Duck foie gras
Zubereitung 20 Min
Gesamt 24 Std.
15 portions
Zutaten
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3.2 g
Kalorien
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Fett
35.2 g
Kohlenhydrate
0.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
French Tradition on your Table
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Whisked Egg Whites
5min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Ninguna valoración
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Savory Turnip Cake
26h 55min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Mushroom cappuccino
25min
Quick cheese soufflés
45min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min