Geräte und Zubehör
Sojabolognese
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken400 g
-
olijfolie20 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
soja korrels niet geweekt125 g
-
water100 g
-
tomatenpuree90 g
-
fijn zout1 tl
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
suiker1 tl
-
marjolein, gedroogd of vers1 tl
-
basilicum, gedroogd of vers, fijngehakt1 ½ tl
-
kaneel2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
20 g
Kalorien
1053 kJ /
251 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
11.4 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go vegan!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Vegan Bolognese
50 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen