Geräte und Zubehör
Vegetarische bonenburger
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 stuks
Zutaten
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
9 g
Kalorien
755 kJ /
180 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
8.1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Hummus van rode biet
10min
Hummus
5min
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Rucola taart
Pas d’évaluation
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Falafel met rode bieten hummus
20min
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
1h 5min
Stoofgerecht met tofu
30min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min