Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 6 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 120 g uien, gehalveerd
- 50 g havervlokken
- 265 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na het uitlekken)
- ½ - 1 tl sambal oelek
- 2 tl mosterd
- ½ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Kalorien
- 755 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 5 g
- Ballaststoff
- 8.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 godz.
Stoofpot van linzen
2h 35min