Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper, zaden verwijderd, in stukken
- 60 g ui gehalveerd
- 830 g water
- 300 g verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden
-
1
volle tl groentebouillonpasta
oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 250 g droge rode linzen
- 20 g tomatenpuree
- 1 tl currypoeder
- 2 snuifjes cayennepeper, gemalen
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl peper, gemalen
-
20
g olie
oder 20 g olijfolie - 200 g room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- stokbrood, om op te dienen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1965.7 kJ / 469.8 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Kohlenhydrate
- 47.2 g
- Fett
- 24.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.1 g
- Ballaststoff
- 8.3 g
- Natrium
- 264.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Linzensoep met spinazie
50 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Boekweit met champignons
25min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min