
Geräte und Zubehör
Beef Jungle Curry
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
long-grain white rice1 tbsp
-
black peppercorns2 tsp
-
dried chilies stems removed, to taste5 - 15
-
cardamom pods6
-
fresh galangal (Thai ginger) thinly sliced1 oz
-
fresh lemongrass thinly sliced (see Tip)1
-
shallots cut into pieces (approx. 2 large shallots)3 ½ oz
-
shrimp paste1 oz
-
fresh kaffir lime leaves midrib removed5
-
water divided36 oz
-
sirloin steak thinly sliced (approx. 2 in. x ¼ in.)16 oz
-
Thai eggplants stems removed, quartered (approx. 7 eggplants)9 oz
-
fresh mixed mushrooms e.g. straw, cremini, white button, cut into pieces if too large6 oz
-
fish sauce2 oz
-
palm sugar¼ tsp
-
fresh red Thai chilies thinly sliced2
-
fresh holy basil4 - 5 sprigs
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
293 kcal /
1226 kJ
Protein
40 g
Fett
8 g
Kohlenhydrate
16 g
Ballaststoff
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Asian Flavors
11 Rezepte
USA
USA