Kompatible Versionen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
oder 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nährwerte
- pro 8 porties
- Kalorien
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Kohlenhydrate
- 16 g
- Fett
- 255 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Tomaat basilicum spread
5min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Keine Bewertungen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen