Kompatible Versionen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Deeg
- 25 g koolzaadolie, en iets meer om in te vetten
- 250 g karnemelk
- 1 snuifje suiker
- 10 g verse gist
- 375 g witte speltbloem, en iets meer om te bestuiven
- 1 tl zout
Kruidensaus
- 50 g gepelde amandelen
- 3 stukken citroenschil (1 x 4 cm)
- 40 g verse kervel, geplukt, met de fijne stelen
- 3 - 4 snuifjes zout
-
2 - 3
snuifjes espelette peper
oder 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper - 100 g water
- 1 takje waterkers, bladeren geplukt
- 3 el verse bieslook, in kleine stukken
Beleg en afwerking
- 200 g zure room, 20% vet
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 el koolzaadolie
- 650 g witte asperges, (750 g brutogewicht), geschild, staafjes in schuine plakjes (3 mm), koppen (5 cm) in de lengte doormidden gesneden
- 200 g gekookte ham, dunne plakjes in reepjes gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3309 kJ / 790 kcal
- Protein
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 79 g
- Fett
- 34 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Courgetteomelet
40min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min