Kompatible Versionen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Deeg
- 25 g koolzaadolie, en iets meer om in te vetten
- 250 g karnemelk
- 1 snuifje suiker
- 10 g verse gist
- 375 g witte speltbloem, en iets meer om te bestuiven
- 1 tl zout
Kruidensaus
- 50 g gepelde amandelen
- 3 stukken citroenschil (1 x 4 cm)
- 40 g verse kervel, geplukt, met de fijne stelen
- 3 - 4 snuifjes zout
-
2 - 3
snuifjes espelette peper
oder 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper - 100 g water
- 1 takje waterkers, bladeren geplukt
- 3 el verse bieslook, in kleine stukken
Beleg en afwerking
- 200 g zure room, 20% vet
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 el koolzaadolie
- 650 g witte asperges, (750 g brutogewicht), geschild, staafjes in schuine plakjes (3 mm), koppen (5 cm) in de lengte doormidden gesneden
- 200 g gekookte ham, dunne plakjes in reepjes gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3309 kJ / 790 kcal
- Protein
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 79 g
- Fett
- 34 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Keine Bewertungen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Mini panettone
Keine Bewertungen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45 min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45 min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 godz. 30 min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Suikerpasta
Keine Bewertungen
Mexicaanse dip in laagjes
25 min