Geräte und Zubehör
Roggebrood
Zubereitung 15 Min
Gesamt 10 Std.
16 sneetjes
Zutaten
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
4 g
Kalorien
516 kJ /
123 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Paëlla
50 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Aalsterse Vlaai
1 Std.
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min