Geräte und Zubehör
Mediterraans Rozemarijnbrood
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
12 portie
Zutaten
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
211.7 mg
Protein
8 g
Kalorien
1072 kJ /
256 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Kohlenhydrate
35.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Béchamelsaus
15min