Geräte und Zubehör
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
14 stuks
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
Gouda kaas in stukken70 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
zachte boter80 g
-
eierdooier1
-
baconblokjes70 g
-
zonnebloempitten40 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout½ tl
-
ei geklopt, om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
178.3 mg
Protein
6.7 g
Kalorien
715.4 kJ /
171 kcal
Fett
11.9 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min