Geräte und Zubehör
Dille en feta flatbread
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 stuks
Zutaten
-
verse dille20 g
-
gedroogde gist (8 g)2 tl
-
water150 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten100 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
feta kaas in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
9 g
Kalorien
1491 kJ /
356 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
1.9 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Heerlijke flatbreads
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Tzatziki
20 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Ijslolly’s van watermeloen
Keine Bewertungen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Thaise burgers
35 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Basilicumpesto
10 Min