Geräte und Zubehör
Romige snijbietsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
15.4 g
Kalorien
1753 kJ /
419 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
78.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Romige courgettensoep
35 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min