Kompatible Versionen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
- 300 g knolselder, in stukken (2 cm)
- 300 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
- 20 g mayonaise
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g honing
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
Schotse eieren
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g rundsvlees, ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
- 2 ei, medium (53-63 g)
- 15 g mosterd
- 70 g paneermeel
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 20 g bloem, om te bestrooien
- 1500 g frituurolie
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Kohlenhydrate
- 24.8 g
- Fett
- 26 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.7 g
- Ballaststoff
- 3.3 g
- Natrium
- 742 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Roergebakken champignons
55min
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Ontbijt gebak
40min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 godz. 35 min
Rode bietensalade
10 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min