Geräte und Zubehör
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9 g
Kalorien
574.2 kJ /
137.2 kcal
Fett
9.8 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Omelet van eiwit
35 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Mediterraans Rozemarijnbrood
Keine Bewertungen
Green Godess Salade
20 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min