Geräte und Zubehör
Gevulde groenten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9 g
Kalorien
1018 kJ /
243 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
5.7 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Ijslolly’s van watermeloen
Keine Bewertungen
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min