Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1122 kJ / 267 kcal
- Protein
- 14 g
- Kohlenhydrate
- 22 g
- Fett
- 12 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Aspergesoep met citroen
55 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Mousse van ham
10 dk
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min