Geräte und Zubehör
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
amandelen, gepeld150 g
-
suiker60 g
-
ei1
-
oranjebloesemwater (zie tip)15 g
-
ongezouten boter gesmolten50 g
-
honing40 g
-
filodeeg2 vellen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
12 g
Kalorien
2050 kJ /
490 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
6 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Appeltaart
Keine Bewertungen
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Hartenbroodjes
1 Std.
Worteltaart
2 Std.
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Zoete of hartige pannenkoeken
35 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Curryketchup
30 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7 Std.