Geräte und Zubehör
Napolitaanse cake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
20 stuks
Zutaten
Witte fondant (zie tips)
-
suiker300 g
-
water100 g
Vanillebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
Chocoladebiscuit
-
eieren4
-
suiker120 g
-
bloem50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Ganache
-
pure chocolade, 70% cacao250 g
-
room, min. 30% vet200 g
Afwerking
-
water afhankelijk van het gewicht van de fondant30 g
-
50 g gekleurde suiker hagelslaghagelslag50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
5.1 g
Kalorien
1188 kJ /
283 kcal
Fett
10.9 g
Ballaststoff
2.3 g
Kohlenhydrate
40.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zoete verleiding
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Gazellehoorns
1 Std.
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Marmercake
2 Std.
Citroencake
2 Std.