Geräte und Zubehör
Mini Bacon and Egg Souffles
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter to grease
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
large eggs6
-
water30 oz
-
green onion cut on the bias into thin rounds (approx. 1 lg. green onion)1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5 g
Kalorien
506 kJ /
121 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mother's Day Brunch
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Brownies
50 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Butter Beer
30 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Garlic Mashed Potatoes
50 Min