Geräte und Zubehör
Mushroom and Beef Burger
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese6 slices
-
hamburger buns toasted6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
18 g
Kalorien
1866 kJ /
446 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
4th of July
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Boiled Pasta
20 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Classic Diner Burger
25 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Egg Drop Soup
45 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Chicken and Cheddar Meatballs
1 godz. 20 min