Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g Osmancık pirinci
- 800 g su, pirinçleri ıslatmak için ekstra su
- 1 ¾ tk tuz
- 650 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, ikiye bölünmüş
- su, oda sıcaklığında
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g dolmalık fıstık, kavrulmuş
- 2 - 3 tutam karabiber
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 2425 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Kohlenhydrate
- 59.9 g
- Fett
- 28.4 g
- Ballaststoff
- 2.9 g
Alternative Rezepte
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15min
Arpa Şehriye Pilavı
1 godz.
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3ωρ. 25 λεπτ.
Kabak Tatlısı
7h
Ton Balıklı Makarna
1 godz.
Orman Kebabı
1 godz.
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Körili Tavuklu Wrap
50 min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min