Geräte und Zubehör
Hünkar Beğendi
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
taze kaşar parçalara bölünmüş (2 cm)120 g
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
sarımsak2 diş
-
zeytinyağı30 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş (2 cm)70 g
-
250 g konserve doğranmış domatesdomates küp şeklinde doğranmış (2 cm)250 g
-
dana sokum kuşbaşı doğranmış ( 2-3 cm)500 g
-
biber salçası30 g
-
su150 g
-
tuz damak tadına göre2 ¼ tk
-
karabiber¼ tk
-
pul biber½ tk
-
tarçın (isteğe bağlı)⅛ tk
-
patlıcan kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (1 cm), kemer patlıcanı900 g
-
süt150 g
-
30 g tam buğday unuun30 g
-
muskat (optional)1 tutam
-
maydanoz süslemek için
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
36.2 g
Kalorien
2644 kJ /
632 kcal
Fett
46.8 g
Ballaststoff
8.6 g
Kohlenhydrate
17.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
ATAMIZIN SEVDİĞİ LEZZETLER
14 Rezepte
Türkei
Türkei
Cookidoo Served 2024
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Etli Türk Yemekleri Geçmişten Günümüze
18 Rezepte
Türkei
Türkei
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Mutfağımız Her Mevsimde Sağlıklıdır
26 Rezepte
Türkei
Türkei
Ramazan'a özel sağlıklı tarifler
30 Rezepte
Türkei
Türkei
Ramazan Sofraları
29 Rezepte
Türkei
Türkei
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 godz.
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Etli Türlü
1 godz. 20 min
Sebze Bulyon
1 godz.
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min
Sebzeli Tavuk
45 min
Kavanozda Cheesecake
4 godz.
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Ali Nazik
1 godz. 10 min
Etli Fajita
40 min
Patlıcan Beğendi
50 min
Orman Kebabı
1 godz.