Geräte und Zubehör
Cacık
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
diş sarımsak damak tadına göre¾ - 1 ¼
-
taze nane sadece yaprakları3 - 4 dal
-
salatalık soyulmuş, dilimlenmiş (2-3 cm)240 g
-
süzme yoğurt400 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
zeytinyağı servis etmek için
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porsiyon
Protein
19.2 g
Kalorien
3106.1 kJ /
740 kcal
Fett
60.3 g
Ballaststoff
3.6 g
Kohlenhydrate
27.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Karamelize Soğan (400-500 g)
25 Min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Rendelenmiş Parmesan veya diğer sert peynirler
10 Min
Rendelenmiş peynir (orta sertlikte)
10 Min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 Min
Kuru Cacık (Tzatziki)
20 Min
Yoğurtlu Havuç
50 Min
Naneli Ayran
10 Min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Tarhana Çorbası
25 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Ayran
5 Min