Geräte und Zubehör
Patty Melt
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Caramelized Onions
-
yellow onions halved and thinly sliced24 oz
-
olive oil½ oz
-
brown sugar½ oz
Patties
-
sirloin steak cut into pieces (1 in.), partially frozen, divided20 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
4 slices cheddar cheeseSwiss cheese4 slices
-
rye bread toasted8 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
43 g
Kalorien
2828 kJ /
676 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
7 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Better Burgers
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
English Breakfast Popovers
35 Min
Chai Tea
15 Min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Beef and Broccoli Sauté
30 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 Std. 15 Min
Breakfast Scones
30 Min
Pan Pizza
1 Std. 30 Min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 Min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Chicken and Dumplings
45 Min