Geräte und Zubehör
Chipotle Caesar Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Chipotle Caesar Dressing
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
egg yolk from large egg1
-
freshly squeezed lemon juice2 oz
-
anchovy fillets, preserved in oil drained, divided8 - 9
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned (approx. 3 tbsp)3
-
salt½ tsp
-
extra virgin olive oil4 oz
Salad
-
bread cubes (1 in.)8 oz
-
chili powder1 pinch
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
romaine lettuce washed and chopped into pieces (1 in.)20 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
12 g
Kalorien
1866 kJ /
446 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Margarita
10 Min
Tzatziki
20 Min
Guacamole
5 Min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 Min
Pico De Gallo
15 Min
Caesar Salad
30 Min
Tuna Tartare
40 Min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15 Min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 Min
Ranch Dressing
2 Std. 15 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Eggcellent Caesar Dressing
10 Min