
Geräte und Zubehör
Pozole Verde
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
-
white onions cut into pieces5 ½ oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
green tomatillos halved17 oz
-
serrano chili seeds optional, to taste½ oz
-
water divided60 oz
-
fresh epazote5 leaves
-
pumpkin seeds2 tbsp
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
salt divided2 tsp
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
dried Mexican oregano plus extra to serve2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
lime to serve
-
chili powder to serve
-
corn tostadas to serve
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
436 kcal /
1824 kJ
Protein
44 g
Fett
21 g
Kohlenhydrate
19 g
Ballaststoff
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Viva México!
11 Rezepte
USA
USA