Geräte und Zubehör
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
200 g feta cheese, in piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) in pieces200 g
-
onions quartered300 g
-
vegetable oil30 g
-
tomatoes quartered280 g
-
2 chicken stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
chicken breast, skinless, boneless in pieces (2½ cm-4 cm)1050 g
-
30 g piloncillo, in pieces (see Tip)brown sugar30 g
-
canned chipotle chillies (in adobo sauce)30 - 85 g
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream to serve250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1261 mg
Protein
52 g
Kalorien
2766 kJ /
661 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking Experience
24 Rezepte
Kanada
Kanada
Discover Thermomix®
25 Rezepte
Kanada
Kanada