Geräte und Zubehör
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
Zubereitung 40 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
10 pieces
Zutaten
Prepping Husks and Filling
-
dried corn husks (see Tip)10 - 15
-
cold water to rinse
-
boiling water to soak
-
poblano chilies3
-
vegetable oil to coat
-
Oaxaca cheese10 oz
Salsa Verde
-
green tomatillos husks removed, quartered13 oz
-
white onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
serrano chili stem removed1
-
fresh cilantro leaves only½ oz
-
fresh epazote leaves5
-
salt¾ tsp
-
canned chipotle chili1
Masa
-
vegetable shortening in pieces3 oz
-
masa harina14 oz
-
salt1 ¾ tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
water divided17 - 22 oz
Tamales
-
water60 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
978.9 mg
Protein
22.4 g
Kalorien
3343.9 kJ /
799.2 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoff
12.9 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
128.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Day of the Dead
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tamale Pie (Anna) Metric
1 Std. 30 Min
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 Std. 20 Min
Tamales Verdes
2 Std. 55 Min
Almond Dip
10 Min
Polvorones - Wedding Cookies
1 Std. 30 Min
Chicken Enfrijoladas
50 Min
Horchata
5 Min
Conchas
3 Std. 15 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Tinga de Pollo
40 Min