Geräte und Zubehör
Gorditas de Chicharrón
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 1 Std. 40 Min
12 pieces
Zutaten
Salsa
-
green tomatillos halved12 oz
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
dried 'chile de árbol' chilies stems removed½ oz
-
cilantro4 sprigs
-
salt to taste½ tsp
Dough
-
water24 ½ oz
-
masa harina14 oz
-
salt1 tsp
Filling
-
dried guajillo chilies stems and seeds removed½ oz
-
whole clove1
-
allspice berry1
-
green tomatillos halved12 oz
-
white onions cut into pieces2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil½ oz
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
fresh oregano1 sprig
-
water7 oz
-
salt½ tsp
-
chicharrones (pork cracklins), crushed or cut into small pieces8 oz
-
vegetable oil to grease
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Protein
15 g
Kalorien
1121 kJ /
268 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
32 g
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