Geräte und Zubehör
Pizza Capricciosa
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
3 portions
Zutaten
Dough
-
water220 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour400 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)200 g
-
anchovy fillets, in oil drained6
-
tinned whole peeled tomatoes250 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
artichoke hearts, in oil drained, quartered4
-
mushrooms in oil, or 4 porcini mushrooms, sliced50 g
-
taggiasca olives50 g
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
32.2 g
Kalorien
3435 kJ /
821 kcal
Fett
33.1 g
Kohlenhydrate
105.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian Kitchen
62 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Croissants
12 Std.
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Salt Cod Fritters
45 Min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Yoghurt Dressing
5 Min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 Min
Potato Flatbreads
12 Std.
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3 Std.
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 Std. 30 Min
Pogača (bread)
3 Std.
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min