Geräte und Zubehör
Salt Cod Fritters
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
25 pieces
Zutaten
-
onions quartered50 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
salt cod, presoaked and desalted cut in pieces (see tip)300 g
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces200 g
-
water300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs2
-
ground black pepper1 pinch
-
frying oil (e.g. sunflower oil or vegetable oil)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
3 g
Kalorien
469 kJ /
112 kcal
Fett
10 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Portuguese Classics
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pretzels
1 Std.
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Pizza Capricciosa
1 Std. 35 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Baked spinach and eggs
35 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Dill and Feta Flatbread
1 Std. 20 Min
Potato Flatbreads
12 Std.
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Olive Bread Rolls
2 Std.